top of page

Collega's

U kunt bij mij terecht voor verwijzingpersoonlijkheidsonderzoek, indicatiestelling, training, supervisie of bij vastlopende behandelingen.

 

Verder ben ik voor een warme verwijzing. Daarmee bedoel ik dat ik een uitgebreid gesprek voorafgaand aan de verwijzing zeer op prijs stel. Op die manier is zowel de kwaliteit als de matching optimaal. Als u belt, kunt u bij geen gehoor uw naam, telefoonnummer, bereikbaarheid en reden voor overleg inspreken. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 

Verwijzingen

U kunt naar mij doorverwijzen voor de volgende behandelingen:

- Psychoanalytische Psychotherapie

- Psychoanalyse

- Transference Focused Psychotherapie

 

Persoonlijkheidsonderzoek

Ik doe persoonlijkheidsonderzoeken op maat. Veel ervaring heb ik bij de educatieve staf (ter indicatiestelling voor mogelijk een analyse bij analytici i.o.), waarbij vooral de MMPI en de Rorschach (R-PAS) een centrale rol spelen. Maar het kan ook zijn dat u vastloopt in uw behandeling en vragen hebt die met een persoonlijkheidsonderzoek beantwoord kunnen worden. In mijn traject neem ik de patiënt altijd mee in het proces. Hij of zij blijft zeggenschap en controle houden over de verslaglegging. 

 

Trainingen

U kunt bij mij terecht voor lezingen, trainingen, cursussen of workshops over persoonijkheidsstoornissen, hechting, TFP-behandelingen, psychodiagnostiek en complex trauma. Ik heb ervaring als gastdocent bij de Vrije Universiteit en bij de RINO Noord-Holland in Amsterdam. 

 

bottom of page