top of page

OVER MIJ

Pic2020.jpeg

Drs. Maggie Eybrechts

  • psychoanalytica i.o.

  • psychotherapeut BIG nr: 09916101216

  • gz psycholoog      BIG nr: 99916101225

Psychotherapeut BIG, Gezondheidszorg psycholoog BIG, TFP therapeut, psychoanalytica i.o.

Maggie Eybrechts heeft zowel een doctoraal organisatie psychologie als klinische psychologie behaald. Hierna heeft ze werkervaring opgedaan in psychodiagnostiek en verslavingszorg. Haar opleiding tot Psychotherapeut BIG heeft ze genoten bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut, een kenniscentrum voor psychoanalyse en psychoanalytische psychotherapie. Een traject van haar opleiding heeft ze ook bij Infant Mental Health gedaan, waar ze ervaring heeft opgedaan met kinderen met hechtingsproblemen tussen 0 en 4 jaar. Verder heeft ze de opleiding tot TFP-therapeut (Transference Focused Psychotherapy), gericht op persoonlijkheidsproblemen, voltooid. 

Haar ambitie is om zich verder te ontwikkelen in haar vak om steeds meer kwaliteit te leveren en om kennis te delen aan nieuwe-collega's om ze zo enthousiast te maken voor het vak. Naast behandelen is ze dan actief als (gast)docent aan de RINO Noord Holland en geeft ze gastcolleges aan de Vrije universiteit.

Momenteel is ze in opleiding tot psychoanalytica bij de Nederlandse Psychoanalytische Vereniging.

 

 

Werken vanuit de psychoanalytische gedachtegoed betekent dat ik klachten bekijk vanuit een uniek levensverhaal en me richt op blijvende verandering met als gevolg dat klachten die steeds terugkomen, verminderen. Ik werk individueel met volwassenen, adolescenten en met kinderen."

 

bottom of page