OVER MIJ

Drs. Maggie Eybrechts

Psycholoog, Psychotherapeut BIG, TFP therapeut, psychoanalytica i.o.

Maggie Eybrechts (1975, Curaçao) heeft zowel een doctoraal organisatie psychologie als klinische psychologie behaald. Hierna heeft ze werkervaring opgedaan in psychodiagnostiek en verslavingszorg. Haar opleiding tot Psychotherapeut BIG heeft ze genoten bij het Nederlands Psychoanalytisch Instituut, een kenniscentrum voor psychoanalyse en psychoanalytische psychotherapie. Een traject van haar opleiding heeft ze ook bij Infant Mental Health gedaan, waar ze ervaring heeft opgedaan met kinderen met hechtingsproblemen tussen 0 en 4 jaar. Verder heeft ze de opleiding tot TFP-therapeut (Transference Focused Psychotherapy), gericht op persoonlijkheidsproblemen, voltooid. 

Haar ambitie is om zich verder te ontwikkelen in haar vak om steeds meer kwaliteit te leveren en om kennis te delen aan nieuwe-collega's om ze zo enthousiast te maken voor het vak. Naast behandelen is ze dan actief als (gast)docent aan de RINO Noord Holland en geeft ze gastcolleges aan de Vrije universiteit.

Momenteel is ze in opleiding tot psychoanalytica bij de Nederlandse Psychoanalytische Vereniging.

 

 

Werken vanuit de psychoanalytische gedachtegoed betekent dat ik klachten bekijk vanuit een uniek levensverhaal en me richt op blijvende verandering met als gevolg dat klachten die steeds terugkomen, verminderen. Ik werk individueel met volwassenen, adolescenten en met kinderen."

 

            Eybrechts|Psychotherapie

 

Olympiaplein Vier Psychoanalyse en Psychotherapie

Olympiaplein 4,  1076 AB,  AMSTERDAM

 

Tel:  +31 (0) 6 490 786 35

Email: meybrechts@protonmail.com

 

 

© 2015 by Eybrechts Psychotherapie.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.